Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Bedrijfsfeesten

De geknipte locatie in Antwerpen voor elk bedrijfsfeest

Blauwe Regen in Mortsel (Antwerpen) is de geknipte locatie voor elk bedrijfsfeest. Naast onze unieke ligging op minder dan vijf minuten van de ringweg van Antwerpen, beschikken wij over ruime, moderne en multifunctionele feestzalen. Onze feestzalen vormen het perfecte decor voor zowel personeelsfeesten, klantenevents en bedrijfsverjaardagen als bedrijfsseminaries, conferenties, opleidingsdagen, congressen en productpresentaties.

Blauw Regen omvat een multifunctioneel feest- en vergadercomplex. Afhankelijk van de specifieke vereisten van uw bedrijfsfeest of -event, adviseren wij welke zalen en ruimtes uw noden perfect invullen. Ook het volledig afhuren van de accommodatie behoort tot de opties.

Alle zalen en vergaderruimtes maken deel uit van hetzelfde gebouw.

Feestzaal New York beschikt over een capaciteit van 165 personen bij zittend diner en 250 personen bij een conferentie- of receptievorm. Feestzaal New York beschikt tevens over een private tuin met openluchtterras. 

Feestzaal Parijs beschikt over een capaciteit van 130 personen bij zittend diner en 180 personen bij een conferentie- of receptievorm.

Vergaderruimtes Londen en Melbourne beschikken over een capaciteit van 20 personen in vergaderopstelling en 40 personen in conferentieopstelling.

Een écht unieke locatie is Bar Patio, onze zomer/winterbar, ideaal voor een drink of walking dinner als afsluiter van een teamdag. Met een totale capcaiteit van 400 personen, maar ook perfect in te delen in kleinere paviljoenen is Bar Patio echt one of a kind in de eventwereld!

Bedrijfsevents Vergaderen
WINTER/ZOMERBAR BAR PATIO

Op zoek naar een
echt unieke locatie
met alle faciliteiten?

Op hetzelfde domein als ons eventcentrum ligt Bar Patio, onze winter/zomerbar. Voorzien van een volledige keuken, dansvloer en unieke vibe is dit dé plek bij uitstek om uw feest dat extra tikkeltje karakter te geven, waardoor er nog lang over uw evenement gepraat zal worden!

Doordat Bar Patio volledig onder hetzelfde beheer valt, kunnen we naadloze combinaties uitwerken en verloopt uw volledige organisatie feilloos via één aanspreekpunt.

Waarom Blauwe Regen als locatie voor uw bedrijfsfeest?

Als visitekaartje voor uw onderneming

De infrastructuur van Blauwe Regen is gloednieuw. Elke zaal oogt strak en modern, maar kan naar wens worden aangekleed. Wij zorgen ervoor dat onze infrastructuur het perfecte visitekaartje vormt voor uw bedrijfsevent.

Al uw culinaire wensen worden ingevuld

Onze huiscateraar werkt op maat van uw bedrijfsevent een compleet culinair voorstel uit.

Elke formule behoort tot de opties, variërend van koffie met gebak tot en met een broodjeslunch, hapjesreceptie, walking dinner of zittend diner aan tafel.

Professionele begeleiding

Tijdens uw bedrijfsfeest of -event zijn onze professionele medewerkers voortdurend aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Zo zorgen we voor een feilloos verloop.

Een sportieve teambuilding

Uw personeelsfeest combineren met een sportieve teambuilding? Wij beschikken over de nodige sportinfrastructuur en opgeleide trainers voor een sportieve invulling van de dag.

Alle infrastructuur is present

Elke vergader- en feestzaal is geklimatiseerd en uitgerust met een geavanceerde geluid- en beeldinstallatie (HD beamer, projectiescherm, draadloze microfoons, …). Ook gratis WIFI is in het volledige complex aanwezig.

Bijzondere wensen? Wij vullen ze graag in!

Hebt u nog bijzondere wensen voor de invulling van uw bedrijfsevent? Wilt u hostesses of toegangscontrole aan de ingang? Aangepaste animatie voor uw gasten? … Vertel ons uw verwachtingen en wij regelen het nodige.

De perfecte locatie vlakbij Antwerpen

Onze ligging vlakbij de ringweg van Antwerpen maakt van Blauwe Regen de perfecte locatie voor alle mogelijke bedrijfsfeesten en -events. Wij zijn voor uw klanten, medewerkers, gasten, … eenvoudig bereikbaar vanuit het hele land.

Ruime privéparking

Blauw Regen beschikt over een voldoende ruime privéparking op het eigen domein.

360° virtuele tour

onze zalen
virtueel bezoeken?

Dat kan dankzij onze 360° virtuele tour! Wandel door ons volledige eventcentrum, bekijk de verschillende zalen en zaalopstellingen en droom al even weg van jouw perfecte bedrijfsfeest!

Start jouw virtuele tour hier

Interesse in Blauwe Regen voor uw bedrijfsfeest- of event?

Is Blauwe Regen de perfecte locatie voor uw bedrijfsfeest of -event in Antwerpen? Ontdek het zelf tijdens een vrijblijvende rondleiding.