Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Familiefeesten

Een geschikte zaal in Antwerpen voor elk familiefeest

Of u nu een verjaardag, huwelijksjubileum, communie, babyborrel of andere familiegelegenheid wilt vieren, de moderne feestzalen van Blauwe Regen nabij Antwerpen overtreffen gegarandeerd uw verwachtingen. Elke culinaire formule behoort tot onze mogelijkheden, van een spetterend dansfeest, een trendy walking dinner tot en met een stijlvol meergangendiner aan tafel. Ook voor een koffietafel kunt u onze zaal reserveren.

Een beperkt gezelschap of juist heel veel gasten. Feestzalen complex Blauwe Regen beschikt over meerdere flexibele en multifunctionele zalen, zodat we gegarandeerd de perfecte feestlocatie vormen.

Zaal New York beschikt over een capaciteit van 165 personen bij zittend diner en 250 personen bij een conferentie- of receptievorm. Zaal New York beschikt tevens over een private tuin met openluchtterras. Zaal Parijs beschikt over een capaciteit van 130 personen bij zittend diner en 180 personen bij een conferentie- of receptievorm.

Waarom uw familiefeest in een zaal van Blauwe Regen?

Een stijl- en sfeervolle locatie om uw gasten te ontvangen

We kleden de zaal volledig naar wens aan, zodat u uw gasten in de gewenste stijl en sfeer kunt ontvangen. Onze zalen zijn bewust modern en sober ingericht, wat heel wat mogelijkheden biedt voor een sfeervolle aankleding.

Een culinaire invulling op maat

Voor de culinaire invulling van uw familiefeest doen we beroep op onze huiscateraar. Zij vullen op maat uw culinaire wensen in. De mogelijkheden variëren van een hapjesreceptie met aansluitend een dansfeest tot en met een hoogstaande culinaire avond met een diner aan tafel, buffetten of een walking dinner.

Wilt u zelf de catering in handen nemen? Ook dat is mits een uitkoopsom altijd bespreekbaar.

Zorgeloos genieten

Onze professionele maître zorgt met zijn team van zaalmedewerkers voor een feilloos verloop van uw familiefeest. Hebt u tijdens het feest een vraag? Onze medewerkers doen meteen het nodige zodat u optimaal en zorgeloos kan genieten.

Een complete infrastructuur

Onze multifunctionele feestzalen beschikken over alle nodige uitrusting om uw familiefeest succesvol te laten verlopen. Denk daarbij aan gratis WIFI voor alle gasten, een beamer met projectiescherm, draadloze microfoons, airconditioning, een tuin met terras, een stijlvolle bar, …

Uw familiefeest perfect voorbereid

Hebt u bijzondere wensen voor uw familiefeest? Zoekt u nog muzikale animatie of wilt u een springkasteel laten plaatsen voor de kinderen? Moeten we een discobar voorzien met showverlichting? Wij garanderen een volledige feestservice.

Perfect gelegen vlakbij Antwerpen

Onze ligging in Mortsel op minder dan vijf minuten van de ringweg van Antwerpen vormt één van onze grootste troeven als feestlocatie. Op ons eigen domein beschikken we over een ruime en veilige parking zodat we voor elke gast gegarandeerd een vrij parkeerplaatsje hebben.

360° virtuele tour

Onze zalen
virtueel bezoeken?

Dat kan dankzij onze 360° virtuele tour! Wandel door ons volledige eventcentrum, bekijk de verschillende zalen en zaalopstellingen en droom al even weg van jouw perfecte feest!

Start jouw virtuele tour hier

Meer weten over onze zaal voor uw familiefeest?

Overweegt u om Blauwe Regen in te schakelen als feestlocatie voor een verjaardag, jubileum, babyborrel, communie of ander familiefeest? Wij geven u graag een rondleiding zodat u met eigen ogen de mogelijkheden ontdekt.