Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Teambuildings

Teambuildings

Teambuildings, groepsactiviteiten, sportdagen

Blauwe Regen wil jong en oud motiveren en inspireren tot een stralende manier van leven. Constructieve sociale contacten dragen bij tot een goede sfeer en hebben een positieve invloed op de werking van bedrijven, verenigingen en scholen.

Kortom, iedere organisatie of groep is gebaat bij een ontspannende gezamenlijke activiteit. Daarom stellen Eva, José en Joël hun centrum graag ter beschikking van mensen die de neuzen eens in dezelfde richting willen zetten of die gewoon uit zijn op een dagje gezellig samenzijn.

Teambuildings voor bedrijven en sportverenigingen

Heel wat seminaries en opleidingen vergen een mentale inspanning van de deelnemers. Bewegen stimuleert de activiteit van de hersenen enorm en bedrijven en sportverenigingen kunnen de moderne infrastructuur van het eventcentrum perfect combineren met een gevarieerde waaier aan sportfaciliteiten, zoals tennis, squash, zaalvoetbal, …

Blauwe Regen kan zelfs onder professionele begeleiding een teambuilding uitwerken in overleg met de klant. Een warm onthaal in het eventcentrum, gevolgd door een teambuilding op maat van de deelnemers kan netjes worden afgerond in de gezellige bistro. De teamspirit van je bedrijf of sportclub krijgt zonder twijfel een boost!

Vergaderen
Tuin New York

Groepsevenementen voor particulieren

Een volledige dag op maat, aangepast aan de wensen en behoeften van de deelnemers, bezorgt iedereen een onvergetelijke ervaring en trekt de vriendschaps- en familiebanden aan. In een wereld waarin sociale media de fysieke persoonlijke contacten ondergraaft, doet een dagje gezellig samenzijn wonderen.

Kom je met een sportieve groep, wil je eerder culinair genieten of wil je graag de beiden combineren? Voor elke keuze is Blauwe Regen de uitgelezen partner!

Sportdagen voor scholen

Jong geleerd is oud gedaan! Voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren is beweging en gezellig samenzijn een zegen.

Scholen die graag een unieke invulling geven aan hun sportdagen, kunnen hiervoor perfect terecht bij Blauwe Regen.

De school kan de sportdag helemaal zelf organiseren en hierbij gebruik maken van de infrastructuur of men kan de hele organisatie per leeftijdsgroep in handen geven van de deskundige coaches van Blauwe Regen.

De aandachtspunten van Blauwe Regen – bewegen, ontspannen, ontwikkelen, ontmoeten en genieten – zijn namelijk de speerpunten voor een geslaagde sportdag!

Droomlocatie voor teambuildings, groepsactiviteiten en sportdagen

Met haar rustige ligging, ruime parkeermogelijkheden, uitgebreide accommodatie en professionele begeleiding is Blauwe Regen een droomlocatie voor iedere teambuilding, groepsactiviteit en sportdag.