Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Feestzalen

Op zoek naar een unieke en trendy eventlocatie of feestzaal?

Blauwe Regen beschikt over moderne feest- en vergaderruimtes die werden geopend in 2019. Gloednieuw dus! Gelegen vlakbij de ringweg van Antwerpen en zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tevens beschikken we over een grote private parking op het domein. Samenwerken met een eigen catering partner? Ook dat kan!
Maak een keuze uit onze
2 feestzalen: New York of Parijs
2 vergaderzalen: Melbourne of Londen
1 unieke winter/zomerbar: The Blue Lounge

WINTER/ZOMERBAR BAR PATIO

Op zoek naar een  echt unieke locatie
met alle faciliteiten?

Op hetzelfde domein als ons eventcentrum ligt Bar Patio, onze winter/zomerbar. Voorzien van een volledige keuken, dansvloer en unieke vibe is dit dé plek bij uitstek om uw feest dat extra tikkeltje karakter te geven, waardoor er nog lang over uw evenement gepraat zal worden!

Doordat Bar Patio volledig onder hetzelfde beheer valt, kunnen we naadloze combinaties uitwerken en verloopt uw volledige organisatie feilloos via één aanspreekpunt.

360° virtuele tour

Onze zalen 
virtueel bezoeken?

Dat kan dankzij onze 360° virtuele tour! Wandel door ons volledige eventcentrum, bekijk de verschillende zalen en zaalopstellingen en droom al even weg van jouw perfecte feest!

Start jouw virtuele tour hier

Wenst u meer informatie? Ontvang vrijblijvend een offerte!

Een heldere en transparante aanpak

Of u naar Blauwe Regen komt met familie, vrienden of collega’s; om te vieren, te vergaderen of zaken te doen: het is onze ambitie om van onze samenwerking een feest te maken!

Feestzaal New York
TRANSPARANTE COMMUNICATIE

We luisteren goed naar onze klanten. Zowel in de aanloop naar hun feest of event als op de dag zelf doen we al het mogelijke om hun wensen te realiseren. Flexibiliteit is daarbij ons uitgangspunt.

ORGANISATIE VAN A TOT Z

Wie een feest organiseert of gasten uitnodigt voor een zakelijk event heeft op de dag van de afspraak geen tijd om met praktische problemen bezig te zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we niets aan het toeval overlaten en alle aspecten van de organisatie vooraf tot in de details doorspreken en regelen.

PERSOONLIJKE AANPAK

Persoonlijk contact, een warme, gezellige sfeer en een uitmuntende service van bij het eerste contact tot aan het ‘tot weerziens’ zorgen ervoor dat het feest lang blijft nazinderen.

Bezoekje brengen? We serveren lekkere koffie!

Doopplechtigheden, trouw- en familiefeesten, jubileums, …

We hebben de ambitie om een one-stop-shop te zijn voor alles wat komt kijken bij het organiseren van feesten en events. Vandaar dat wij zowel private als business en corporate events verzorgen.

Trouwfeest

Huwelijken & familiefeesten

Feesten gedijen best in een aangepast kader. Daarom leggen we de lat ook hoog voor de accommodatie van Blauwe Regen.

Bedrijfsevents

Bedrijfsevents & conferenties

Zowel kleine groepen als grote bedrijfsevenementen bedienen wij graag met onze vakkennis en passie.

Vergaderen

Vergaderen of opleiding volgen

Sfeervolle vergaderzalen met moderne audiovisuele voorzieningen voor meetings en opleidingen.

Overtuigd? Kom eens langs!