Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Feestzaal Boechout

Zoekt u naar een stijvolle feestzaal nabij Boechout?

Wanneer u voor een familiefeest, trouwfeest of bedrijfsevent zoekt naar een geschikte feestzaal in de onmiddellijke omgeving van Boechout, dan moet u vast en zeker Blauwe Regen overwegen. Ons multifunctioneel feest- en vergadercomplex in Mortsel heeft voor elk feest of event de juiste feestzaal. Vanuit Boechout zijn wij in minder dan vijf minuten bereikbaar. Onze mogelijkheden voor feesten en events zijn vrijwel eindeloos. Wilt u een verjaardag vieren met een stijlvol dansfeest of zoekt u de perfecte locatie voor de organisatie van een bedrijfscongres of –conferentie? Ook culinair vullen wij uw feest naar wens tot in de kleinste details in.

Wij leiden u graag vrijblijvend rond in onze feestzaal nabij Boechout.

Tuin New York Trouwfeest Familiefeest

Waarom een feestzaal van Blauwe Regen nabij Boechout?

Er zijn verschillende redenen om voor een feestzaal van Blauwe Regen nabij Boechout te kiezen.

De perfecte infrastructuur

Wij beschikken over zeer ruime, moderne feestzalen. Elke feestzaal is uitgerust met airco voor een comfortabel binnenklimaat. Voor de gasten is er gratis WIFI. Een geavanceerde beeld- en geluidsinstallatie (HD beamer, projectiescherm, draadloze microfoons, …) staat ter beschikking.

Stijlvol aangekleed naar wens

Onze feestzalen kregen bewust een stijlvolle maar sobere basisaankleding. Dit betekent dat u ze – afhankelijk van uw feest en uw wensen – volledig naar wens kan laten aankleden. Met de juiste tafels, stoelen, tafelindeling en -decoratie, … wekken we volledig op maat de gewenste sfeer op.

Wat mogen we serveren?

Ook culinair vullen we uw wensen volledig in. Onze huiscateraar werkt op maat elke culinaire formule uit. Denk daarbij aan een hapjesreceptie of broodjeslunch, maar ook aan een stijlvol meergangendiner aan tafel, een walking dinner of een buffet. Onze professionele bediening zorgt voor een feilloos verloop van uw feest.

Andere bijzondere wensen?

Indien u nog specifieke verwachtingen hebt voor uw event of feest in onze feestzaal nabij Boechout, dan vullen wij deze naar wens in. Wij garanderen een complete one-stop-shop feestservice.

Feestzaal gelegen nabij Antwerpen en Boechout

De Blauwe Regen ligt perfect bereikbaar tussen de ringweg van Antwerpen en Boechout. Onze feestzaal beschikt bovendien over een eigen private parking.

Op zoek naar de ideale feestzaal nabij Boechout?