Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Publiciteit

Je bedrijf in de kijker zetten?

Met het sponsorplan van Blauwe Regen willen wij een win-win situatie creëren tussen zelfstandige ondernemers of bedrijven uit de regio en onze zaak. Een plek waar jong en oud wekelijks komt sporten en ontspannen in een fijne omgeving.

Door in te schrijven op één van de aantrekkelijke sponsorpakketten verwerft u extra naambekendheid en kan er een mooie samenwerking worden uitgebouwd tussen Blauwe Regen en zijn partners in publiciteit.

Wij zien sportsponsoring als hét uithangbord bij uitstek voor het bedrijfsleven. Sport straalt nu eenmaal dynamiek uit en heeft ook een sociaal karakter. In een tijd waarin gezondheid en beweging belangrijke maatschappelijke thema’s zijn, plaatst u bovendien als sportsponsor uw bedrijf ongetwijfeld in de kijker.

Onze hoofdsport, tennis,  is een populaire sport en wordt in alle lagen van de bevolking beoefend, ongeacht geslacht, leeftijd of beroepsactiviteit. Het is een sport voor jong en oud. Een sport die zowel op individueel- als op teamniveau wordt gespeeld, competitief en recreatief. Kortom, een sport vol mogelijkheden. U als sponsor kan laten zien dat u de tennissport een warm hart toedraagt. Daarnaast zijn er uiteraard ook mogelijkheden om te adverteren en publiciteit te maken in onze squash courts of sporthal.

Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van de naambekendheid, imagoverbetering en omzetverhoging door een groot publiek aan te spreken.

Interesse? Vraag onze brochure aan!