Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Trouwfeesten

De perfecte zaal voor uw trouwfeest in Antwerpen

Zoekt u in of nabij de stad Antwerpen naar de perfecte zaal voor het trouwfeest van uw dromen? Kies voor de uitgebreide feestfaciliteiten van Blauwe Regen in Mortsel. Wij beschikken over twee ruime feestzalen die volledig volgens uw wensen worden aangekleed. Elke culinaire formule behoort tot de mogelijkheden: zittend diner aan tafel, walking diner, een hapjesreceptie, buffetten,… Uiteraard sluiten we deze onvergetelijke dag af met een spetterend dansfeest.

Met Zaal New York en Zaal Parijs beschikt Blauwe Regen over twee volwaardige zalen voor trouwfeesten.

Zaal New York beschikt over een capaciteit van 165 personen bij zittend diner en 250 personen bij een conferentie- of receptievorm. Zaal New York beschikt tevens over een private tuin met openluchtterras.

Zaal Parijs beschikt over een capaciteit van 130 personen bij zittend diner en 180 personen bij een conferentie- of receptievorm.

Tuin New York Trouwfeest Tuin New York

Waarom een zaal van Blauwe Regen voor uw trouwfeest?

Een ruime, moderne feestzaal, sfeervol aangekleed

Blauwe Regen is een gloednieuw feest- en vergadercomplex met moderne feestzalen. Deze kleden we voor elk trouwfeest stijlvol aan volgens de wensen van het huwelijkspaar. Ook voor de stijl van het zitmeubilair hebt u ruime keuzemogelijkheden.

Culinair genieten op hoog niveau

Onze huiscateraar vult op maat al uw culinaire wensen in. Indien gewenst starten we uw feest met een sfeervolle hapjesreceptie op ons tuinterras. Vervolgens serveren we aan tafel een heerlijk meergangendiner of verwennen we uw gasten met een vlotte walking dinner. Of wilt u een andere culinaire formule? Alles is mogelijk.

Hebt u een eigen traiteur in gedachten? Ook dat is bespreekbaar.

Uw feest in professionele handen

U en uw gasten kunnen zich zorgeloos laten verwennen, terwijl onze professionele maître en opgeleide zaalmedewerkers uw huwelijksfeest in goede banen leiden.

Alle faciliteiten zijn aanwezig

In onze moderne feestzalen zijn alle faciliteiten aanwezig voor een geslaagd trouwfeest: klimatisatie voor een aangenaam binnenklimaat, gratis WIFI, een beamer met projectiescherm, geluidsinstallatie met draadloze microfoons, een stijlvolle bar, …

Uw trouwfeest tot in de puntjes voorbereid

Wij bereiden uw trouwfeest tot in de kleinste details voor. Hebt u nog bijzondere wensen? Zoekt u nog naar een dj? Wenst u aansprekende showverlichting? Wij vullen uw verwachtingen op maat in.

Gelegen vlakbij de ringweg van Antwerpen

Eén van de grote troeven van de feestzalen van Blauwe Regen zijn hun bijzondere ligging op minder dan vijf minuten van de ringweg van Antwerpen. Op die manier zijn we vanuit het hele land vlot bereikbaar.

Ruime privéparking voor alle gasten

Ook over parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken. Al uw gasten kunnen hun auto kwijt op een veilige privéparking op ons domein.

360° virtuele tour

Onze zalen
virtueel bezoeken?

Dat kan dankzij onze 360° virtuele tour! Wandel door ons volledige eventcentrum, bekijk de verschillende zalen en zaalopstellingen en droom al even weg van jouw perfecte feest!

Start jouw virtuele tour hier

Interesse in onze zaal voor uw trouwfeest?

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende rondleiding en een eerste bespreking van uw wensen. Op basis hiervan werken wij een aantrekkelijk voorstel uit.