Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Vergaderen

Stijlvol vergaderen in Antwerpen

Nabij Antwerpen op zoek naar flexibele en perfect bereikbare vergadermogelijkheden? Maak gebruik van feest- en vergadercomplex Blauwe Regen.
Naast onze grote zalen voor conferenties en seminaries beschikken wij over twee volledig uitgeruste vergaderruimtes voor meetings in een beperktere setting. Ook culinair wordt u op uw wenken bediend.

Feestzaal New York beschikt over een capaciteit van 165 personen in vergaderopstelling en 250 personen bij een conferentie- of receptievorm. Feestzaal New York beschikt tevens over een private tuin met openluchtterras.
Feestzaal Parijs beschikt over een capaciteit van 130 personen in vergaderopstelling en 180 personen bij een conferentie- of receptievorm.
Vergaderruimtes Londen en Melbourne beschikken over een capaciteit van 20 personen in vergaderopstelling en 40 personen in conferentieopstelling.

Vergaderen in Parijs Vergaderen in Parijs Vergaderen in Parijs

Waarom Blauwe Regen als de ideale vergaderruimte?

Vergaderen in een rustige en stijlvolle omgeving

Blauwe Regen is een gloednieuw businesscomplex. Onze multifunctionele vergaderzalen zijn modern en sober ingericht, zodat u in een rustige en stijlvolle omgeving tot de beste resultaten komt.

Culinair maatwerk

Tijdens de vergadering voorzien we u van alle dranken. De lunchbreak vullen we in met een heerlijke broodjeslunch. Of hebt u nog andere culinaire wensen? Alles is mogelijk, van een hapjesreceptie over een diner aan tafel tot en met een walking dinner.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Naast onze vergaderinfrastructuur beschikt Blauwe Regen over uitgebreide sportaccommodatie. De vergadering afsluiten met een sportieve activiteit onder professionele begeleiding? Alles is bespreekbaar.

Speciale wensen? Specifieke verwachtingen?

Hebt u nog speciale wensen of specifieke verwachtingen omtrent uw vergadering? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor.

De perfecte vergaderlocatie in Antwerpen

De vergaderinfrastructuur van Blauwe Regen ligt vlakbij de ringweg van Antwerpen en is vanuit het hele land perfect bereikbaar.

Grote privéparking

Wij hebben een voldoende ruime en veilige parking op ons domein.

360° virtuele tour

Onze zalen
virtueel bezoeken?

Dat kan dankzij onze 360° virtuele tour! Wandel door ons volledige eventcentrum, bekijk de verschillende zalen en zaalopstellingen en droom al even weg van jouw perfecte feest!

Start jouw virtuele tour hier

Vergaderen in Blauwe Regen?

Vooraf de vergaderlocatie bekijken? We geven u graag een vrijblijvende rondleiding.