Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Blauwe Regen in de zomerbar … kermis in de hel

Blauwe Regen in de zomerbar … kermis in de hel

Blauwe Regen in de zomerbar ... kermis in de hel

Wanneer het regent terwijl de zon schijnt, spreekt men al eens over ‘kermis in de hel’. Bij Blauwe Regen zorgt men dat het heel de zomer lang kermis is. De hel werd gelukkig vervangen door een hemelse zomerbar waar jong en oud aan hun trekken komen. Bedoeling is om het groeiende aantal bezoekers van het gerenoveerde sport- en eventcentrum een heerlijk vakantiegevoel te bezorgen. Dat Joël Craenhals en zijn team hierin zullen slagen, kan je vanaf 1 juli zelf komen ontdekken. De Blauwe Regen Zomerbar is tot 14 september elke dag open vanaf 14.00u tot laat in de avond. Uiteraard mag het weer geen spelbreker zijn. Kijk dus even op www.blauwe-regen.be/zomerbar of de bar open is en kom gerust langs met vrienden, familie en het gezin. Ook wie alleen komt, zal snel ervaren dat de zomerbar de ‘place to be’ is om te genieten van een frisse pint, een heerlijke cocktail en wat lekkere hapjes.

Zomerbar Blauwe Regen … of hoe een idee een droom wordt

"We speelden al enkele jaren met het idee om een zomerbar te openen", vertelt zaakvoerder Joël Craenhals. "We hebben hier op onze site namelijk een grote oppervlakte braakliggende grond met heel veel potentieel. De zon schijnt er de hele dag door en vanaf die plek heb je bovendien een aangenaam uitzicht op het mooie bos hierachter en op de sportterreinen buiten. Dat maakt van deze plek de ideale locatie om een tijdje gezellig te vertoeven met een fris drankje en zo rijpte stilaan ons idee om hier een zomerbar in te richten. Ons idee groeide uit tot een droom en die droom wordt weldra werkelijkheid!"

Sport- en eventcenter Blauwe Regen heeft sowieso alle troeven in handen voor een succesvolle zomerbar. De geschiedenis van de club en de verzorgde sportaccommodatie zorgen samen met het unieke eventcentrum voor een groot aantal bezoekers. Bovendien is de site heel rustig gelegen, heeft men ruim voldoende plaats en is de inplanting van de zomerbar perfect gekozen om de hele dag van de zon te genieten. De gratis parking biedt meer dan genoeg plaats en ook voor fietsers worden voldoende stallingsplaatsen voorzien.

Zomerbar Blauwe Regen … de droom mag eindelijk uit de kast

De directie van Blauwe Regen was reeds lang van plan om in 2020 van start te gaan met een zomerbar. “Door de lockdown moesten we onze plannen helaas on hold zetten. Toen we na verloop van tijd voldoende zicht kregen op de versoepelde coronamaatregelen, keerde ook de hoop terug om onze zomerbar alsnog op tijd te kunnen openen. We konden pas in juni met onze architecten samenzitten en het wordt dus nog een pittige onderneming”, lacht Joël Craenhals. “Toch zijn we vastberaden en laaiend enthousiast om er een prachtige bar van te maken. Heel wat mensen hunkeren naar meer sociaal contact en naar gezellige activiteiten ‘buiten hun kot’. We zijn dan ook heel blij dat we hen met onze zomerbar een schitterende mogelijkheid kunnen bieden om hun leven opnieuw wat kleur te geven.”

Zomerbar Blauwe Regen … een ideale plek om je veilig te ontspannen

Over de zomerbar van Blauwe Regen is geweldig goed nagedacht. Zo is de stijl strak en toch gezellig, met veel planten en toetsen van hout. De vele groene en natuurlijke accenten zorgen voor een gevoel van rust en sluiten naadloos aan bij het bos op de achtergrond.

De zomerbar biedt een gevarieerde keuze aan drankjes, hapjes en simpele gerechtjes fingerfood. Naast aangepaste achtergrondmuziek zal op bepaalde momenten wellicht een dj-set en misschien zelfs zal livemuziek worden ingezet.

Tussen de 320 zitplaatsen is voldoende afstand voorzien, het personeel draagt een mondmasker en er is voldoende handgel. “Om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen zijn er geen menukaarten en voorzien we geen tafelbediening”, zegt Joël. “Duidelijke pictogrammen zorgen voor veilig eenrichtingsverkeer bij het afhalen van drankjes en hapjes bij de bar. Verder kan je met je eigen bubbel veilig en comfortabel in een mooi afgesloten hoekje zitten."

Zomerbar Blauwe Regen … een blijver

Zomerbar Blauwe Regen is geen eenmalig project. “Het is onze bedoeling om de mooie infrastructuur die we nu op poten zetten het hele jaar door te behouden”, zegt Joël Craenhals vastberaden. “De bar zal 's winters dienst doen als winterbar en zal ook afgehuurd kunnen worden door bedrijven voor hun events of teambuildings en door particulieren voor hun feesten.”

De nieuwe bar is een ideale uitbreiding van het eventcentrum van Blauwe Regen en zal ongetwijfeld heel wat mensen samenbrengen voor fijne momenten … Je bent hartelijk welkom!

Meer info: www.blauwe-regen.be/zomerbar