Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Padelschool

INLEIDING

We waren al trots op onze geklimatiseerde & overdekte padelaccommodatie, waardoor jullie het hele jaar door aangename kunnen spelen, maar we zijn des te trotser dat we een internationale topper hebben kunnen aantrekken om onze padelschool op te starten, samen met onze eigen coaches uiteraard.

De lessen zijn voor zowel jeugd als volwassenen en dit zowel in groep als privé. Het trainersteam garandeert kwalitatieve lessen zowel op recreatief als competitief niveau. Er wordt uitsluitend samengewerkt met gediplomeerde en bijgeschoolde trainers en volgens de nieuwste technieken. 

De lessen worden nauwgezet voorbereid aan de hand van lesvoorbereidingen en seizoensplanningen. Om het niveau van de lessen zo hoog mogelijk te houden maken we homogene groepen opdat iedereen kan trainen met personen van dezelfde leeftijd, van hetzelfde niveau en met dezelfde ambitie.

Winterlessen 2024-2025

Het winterseizoen loopt van oktober 2024 t.e.m. maart 2025 met wekelijkse lessen. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties, wel worden er op deze momenten tenniskampen en -stages georganiseerd. 24, 25 december, 31 december en 1 januari is de club gesloten. In de week van 14 februari staat het Valentijnstornooi op de planning en zijn er bijgevolg geen lessen.
Hieronder vindt u de groepstarieven terug. Voor individuele lessen kan u ons contacteren. Tevens zijn er gepersonaliseerde pakketten mogelijk die op maat worden samengesteld.

RAADPLEEG HIER ONZE SEIZOENSPLANNINGWEEKAVOND – VOLWASSENEN

WEEKDAG – VOLWASSENEN

GROEP MET 8
VOLWASSENEN
ZONDAG 10U30

€390

90 minuten

INSCHRIJVEN

GROEP MET 4
VOLWASSENEN
WEEKDAG

€395/€550

Keuze 60 of 90 minuten

INSCHRIJVEN

GROEP MET 3
VOLWASSENEN
WEEKDAG

€490/€735

Keuze 60 of 90 minuten

INSCHRIJVEN

GROEP MET 2
VOLWASSENEN
Weekdag

€680

90 minuten

INSCHRIJVEN

KIDS

Start To Padel

Start to Padel is een laagdrempelig en verkort lessenpakket voor volwassenen vanaf 16 jaar onder leiding van een gediplomeerde lesgever. Met de Start to Padel aanpak hebt u binnen 5 weken het spel onder de knie, wat uw leeftijd of niveau ook is.

Wekelijks 1,5 uur begeleiding, 5 weken lang. Geen enkele padelervaring vereist!

Interesse in padellessen of stages?