Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Padelschool

INLEIDING

We waren al trots op onze geklimatiseerde & overdekte padelaccommodatie, waardoor jullie het hele jaar door aangename kunnen spelen, maar we zijn des te trotser dat we een internationale topper hebben kunnen aantrekken om onze padelschool op te starten, samen met onze eigen coaches uiteraard.

De lessen zijn voor zowel jeugd als volwassenen en dit zowel in groep als privé. Het trainersteam onder leiding van Pablo Franco garandeert kwalitatieve lessen zowel op recreatief als competitief niveau. Er wordt uitsluitend samengewerkt met gediplomeerde en bijgeschoolde trainers en volgens de nieuwste technieken. 

De lessen worden nauwgezet voorbereid aan de hand van lesvoorbereidingen en seizoensplanningen. Om het niveau van de lessen zo hoog mogelijk te houden maken we homogene groepen opdat iedereen kan trainen met personen van dezelfde leeftijd, van hetzelfde niveau en met dezelfde ambitie.

Winter/herfstlessen

De herfstcursus padel start op maandag 2 oktober en loopt 10 weken, De wintercursus padel start op 8 januari en loopt eveneens 10 weken. Keuze uit 1 of 1,5 uur.
Hieronder vindt u de groepstarieven terug.

RAADPLEEG HIER ONZE SEIZOENSPLANNING

Start To Padel

Start to Padel is een laagdrempelig en verkort lessenpakket voor volwassenen vanaf 16 jaar onder leiding van een gediplomeerde lesgever. Met de Start to Padel aanpak hebt u binnen 5 weken het spel onder de knie, wat uw leeftijd of niveau ook is.

Wekelijks 1,5 uur begeleiding, 5 weken lang. Geen enkele padelervaring vereist!

Interesse in padellessen of stages?