Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Tennisschool

INLEIDING

Je kan bij Blauwe Regen terecht voor winter- en zomerlessen tennis! Zowel voor jeugd als volwassenen en dit zowel in groep als privé. Het trainersteam garandeert kwalitatieve lessen zowel op recreatief als competitief niveau. Er wordt uitsluitend samengewerkt met gediplomeerde en bijgeschoolde trainers. 

De lessen worden nauwgezet voorbereid aan de hand van lesvoorbereidingen en seizoensplanningen. Om het niveau van de lessen zo hoog mogelijk te houden maken we homogene groepen opdat iedereen kan trainen met personen van dezelfde leeftijd, van hetzelfde niveau en met dezelfde ambitie.

De tennisschool behaalde het label van Erkende KidsTennisschool en TopTennisschool. De academie staat in de top 8 van Vlaanderen.

Tennisschool

Winterlessen 2024-2025

Het winterseizoen loopt van oktober 2024 t.e.m. maart 2025 met wekelijkse lessen. Er zijn geen lessen tijdens de schoolvakanties, wel worden er op deze momenten tenniskampen en -stages georganiseerd. 24, 25 december, 31 december en 1 januari is de club gesloten. In de week van 14 februari staat het Valentijnstornooi op de planning en zijn er bijgevolg geen lessen.

Hieronder vindt u de groepstarieven terug. Voor individuele lessen kan u ons contacteren. Tevens zijn er gepersonaliseerde pakketten mogelijk die op maat worden samengesteld.

RAADPLEEG HIER ONZE SEIZOENSPLANNING

KIDSTENNIS

WIT, BLAUW, ROOD 
OVER KLEIN
NET

Vanaf €265

GROEP PER 8/4/3/2

INSCHRIJVEN
GROEP MET 4

JEUGD, VOLWASSENEN
OVER GROOT NET

€395/
€550

Keuze 60 of 90 minuten

INSCHRIJVEN
GROEP MET 3

JEUGD, VOLWASSENEN
OVER GROOT NET

€505/
€735

Keuze 60 of 90 minuten

INSCHRIJVEN
GROEP MET 2 

JEUGD, VOLWASSENEN
OVER GROOT NET

€680

Per speler

INSCHRIJVEN

Start To Tennis

Start to Tennis is een laagdrempelig en verkort lessenpakket voor volwassenen vanaf 16 jaar onder leiding van een gediplomeerde lesgever. Met de Start to Tennis aanpak hebt u binnen 5 weken het spel onder de knie, wat uw leeftijd of niveau ook is.

Wekelijks 1,5 uur begeleiding, 5 weken lang. Geen enkele tenniservaring vereist!

Competities

Blauwe Regen organiseert interne competities voor zijn klanten en doet ook mee aan de officiële competities van Tennis Vlaanderen, KAVVV en andere federaties.

Interesse in tennislessen of stages?