Koeisteerthofdreef 125, Mortsel
+32 3 455 85 78
info@blauwe-regen.be

Sensano Vitaliteitscoaching

ALLES WAT JE LICHAAM NODIG HEEFT

Begin je futloos aan de dag of ben je al volledig uitgeput tegen de middag? Mis je de vitaliteit om met volle kracht uitdagingen aan te gaan? Heb je een belabberde conditie? Kies dan voor de vitaliteitscoaching van Sensano.

Samen met onze gediplomeerde gezondheids- en bewegingscoaches ontwikkelden wij vitaliteitsprogramma’s die je opnieuw met volle energie in het leven doen staan.

Sportief of niet? Veel tijd of druk op het werk? Iedereen is gebaat met onze vitaliteitscoaching waarbij gezonde voeding en beweging centraal staan. Bovendien maak je deel uit van een hechte community die elkaar helpt en ondersteunt.

Futloos? Plan uw gratis welzijnsevaluatie in!

Nutrition Club

Sensano Nutrition Club

Gezonde voeding vormt het noodzakelijke fundament onder een vitale levensstijl.

Bezoekers van onze Sensano Nutrition Club ontvangen we tien werkdagen naar keuze tussen 7 en 10 uur ’s ochtends of ’s avonds van 17 tot 19 uur. Tijdens deze tien ontmoetingen schotelen we je telkens een gezond en uitgebalanceerd ontbijt voor en krijg je tien voedingslessen en -tips. Wij leren je alles wat je lichaam nodig heeft.

Bij aanvang van het tiendaags traject maken we een complete bodyscan, waarbij we kijken naar de samenstelling van je lichaam (vetten, spieren, metabolische leeftijd,…).

De eerste dag van ons programma is gratis. Je krijgt dan vrijblijvend de kans om kennis te maken met de Sensano Nutrition Club.

Spreekt het programma je aan? Word dan lid van onze Sensano Nutrition Club en koop een abonnement van 65 euro.

Tijdens de eerste vier contactmomenten van ons tiendaags programma ontmoeten onze coaches je graag vier dagen na elkaar. Nadien vervolledig je op eigen tempo het programma.

Na deze tien dagen voel je gegarandeerd het verschil. Bovendien ben je voldoende geïnformeerd om deze gezonde levensstijl via een voedingsprogramma op maat door te trekken naar de rest van je vitale leven…

Blijf je evenwel graag komen naar onze gezellige Sensano Nutrition Club? Uiteraard ben je van harte welkom om je abonnement te verlengen. Je mag rekenen op een hechte community van gedreven mensen die allemaal op weg zijn naar een gezond leven.

Energietekort? Kom vitaliteit bijtanken!